• Oberoende Herbalife Nutrition Medlem Peder Loqvist - Davidsstad 3, 646 91 Gnesta - 073-914 00 61
Fri frakt över 499:-

Vanliga frågor

Hur kan jag betala i butiken?

Du kan betala säkert i butiken med kort, faktura eller Swish.

Hur lång är leveranstiden?

Vår vanliga leveranstid är mellan 2 - 5 arbetsdagar. OBS! Beställningar som har lagts under helgen skickas tidigast på måndagen veckan efter. Vid månadsskifte kan leveransen ta en extra dag.

Kan jag lägga till/ta bort produkter från min beställning?

Om du har beställt fel produkt så måste du meddela oss direkt genom att skicka e-post till [email protected]

Var är min beställning?

Kolla ditt spårningsnummer som du har fått på SMS och e-post. Om paketet legat länge på terminal så måste du kontakta oss så hjälper vi dig.

Kan jag beställa utanför Sverige?

Ja det går bra! Ring eller skicka e-post till oss och meddela vilket land du vill beställa till.

Hur går jag ner i vikt?

För att gå ner i vikt så ska man äta mindre *kalorier än man förbrukar under en dag. Då kan en kaloribegränsad måltidsersättning vara bra i form av en shake.

Gå ner i vikt med Herbalife Nutrition

Man byter ut två av dagens huvudmåltider till en näringsrik shake, Formula 1, från Herbalife Nutrition. Exempelvis frukost och lunch.
Till middag äter man "vanlig" mat som ska vara balanserad på proteiner, kolhydrater och fett.
Det ska helst inte gå längre än tre timmar mellan måltiderna. Vilket betyder att man får äta ett eller två mellanmål om dagen.Drick mycket vatten! Två liter om dagen.

Det är viktigt att röra på sig också. 30 minuter motion om dagen är bra! Du bör få upp pulsen lite i form av löpning, snabb promenad, styrketräning, simning, cykel.

Har du ont om tid så är 7 minworkout att föredra. Du tränar då högintensiv träning under sju minuter bara. Det finns bra appar att ladda ned och följa dem.

Klicka här för vårt populära viktminskningspaket >>

Om du blir kund hos fit24butiken.se så ingår det personlig rådgivning hela vägen mot ditt mål. Det ingår i priset när du handlar produkter.

Gå ner i vikt fit24butiken.se

*Det rekommenderade dagliga kaloriintaget för män är 2500 och för kvinnor 2000. Dessa värden kan variera beroende på bland annat ålder, metabolism och fysisk aktivitet.