• Oberoende Herbalife Nutrition Medlem Peder Loqvist - Davidsstad 3, 646 91 Gnesta - 073-914 00 61
Fri frakt över 499:-

Om Herbalife Nutrition

Herbalife är ett globalt näringsföretag, vars mission är att hjälpa människor att uppnå en sund och aktiv livsstil. Våra forskningsbaserade produkter är av toppkvalitet och älskas av våra kunder, som har satt upp målet att bli den bästa versionen av sig själva. Miljontals människor har redan nått och lyckats hålla fast vid fantastiska resultat, och vi vill hjälpa dig att göra samma sak.

Herbalifes näringsprodukter är ingen trenddiet eller snabb lösning och handlar inte om att utesluta vissa livsmedelsgrupper. Vår metod bygger istället på att skapa en stöttande gemenskap som hjälper dig att göra livsstilsförändringar på ett kul, effektivt och hållbart sätt. Det som gör Herbalife annorlunda är din personliga coach som är en oberoende Herbalife Medlem. Han eller hon kommer att stötta dig under din resa.


Hur går det till? Tillsammans med dig sätter vi upp konkreta mål och formulerar en plan för en sund och aktiv livsstil som är skräddarsydd efter dina mål, oberoende av om du vill gå ner i vikt, få en bättre kost eller må bättre.